Datorbasen Technologies AB mo-sms Goodgame Riksförbund EasyAntiCheat
EasyAntiCheat
EasyAntiCheat är en programvara som finns tillgänglig på Games4u för att kunna motverka fusk. På alla matcher som spelas med EasyAntiCheat måste man ha klientversionen av antifuskprogrammet. Nerladdningslänken till programmet hittar du i vårt filarkiv.

EasyAntiCheat tar skärmdumpar på spelaren och skickar sedan detta till våra servrar, där bilderna förvaras och visas för våra medlemmar samt besökare. Inloggade medlemmar har möjligheten att rapportera skärmdumpar, för att sedan låta administratörer kontrollera om bilderna innehåller fusk eller inte. Om en skärmdump ertappas med fusk kommer användaren att stängas av från föreningen, och kan därför inte använda sitt konto längre.

Vid körning av EasyAntiCheat accepterar användaren automatiskt att programmet loggar olika typer av id:n i datorn som kan kopplas samman till dubbelkonton, fusk och andra saker som strider mot olika regler i Games4u Spelförening. Problem som orsakas av EasyAntiCheat (i t.ex. hårdvara/mjukvara) ansvarar Games4u Spelförening inte för. Att använda programmet sker helt på egen risk.

Regler

Vid spel på EasyAntiCheat hos Games4u får inte fusk förekomma, om fusk förekommer har Games4u rätten att stänga av medlemmen permanent från hemsidan, som därmed utesluts ur föreningen direkt.

Program som stryper nätverkstillgången till EasyAntiCheat är också förbjudet. Om detta förekommer stängs spelaren också av, men varnas först. Om användaren inte får fler bilder efter kommande matcher stängs användaren av från föreningen.

Avstängningarnas längd beslutas av administratörerna i Games4u Spelförening. En administratör behöver nödvändigtvis inte vara en person som är involverad i styrelsen - utan kan vara en frivillig person från medlemslistan. Avstängningar överläggs alltid mellan två eller fler administratörer för att säkerställa att avstängningen är korrekt.

Vårt nuvarande administratör-team kan hittas här.
Bokningar idag
Bokningar igår