Games4u.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse JAG FÖRSTÅR
VIKTIG INFORMATION
Rädda Games4u från nerläggning!
Vi behöver medlemmarnas agerande nu.

Begär ut samtliga handlingar från MUCF

Anser du att Goodgame förbundsstyrelse agerar felaktigt, kontakta tillförordnad ordförande Roger Petrini.

Läs nyheten, där finns alla uppgifter hur du går tillväga.
http://games4u.se/media/nyheter/games4-riskerar-nerlaggning-vi-behover-er-hjalp-nu-

Här diskuterar vi situationen
http://games4u.se/forum/games4u/allmant/-games4-riskerar-nerlaggning
Datorbasen Technologies AB mo-sms Goodgame Riksförbund EasyAntiCheat
Om oss

Styrelsen

Ordförande
Michael Levin

Sekreterare

Kassör
Doris Levin

Ledamöter
Daniel Nilsson
Dan Svensson
Joel Klingstedt
Adrian Levin

Suppleant
Bernt Nilsson

Revisor
Om du vill kontakta Games4u's styrelse görs det via supporten.

Stadgar

Stadgarna till föreningen kan du se genom att klicka här.

Om föreningen

Vad sysslar Games4u med?
Vi sysslar med allt möjligt inom datorspel. Hos oss hittar du bokningsbara spelservrar, antifusk, cuper, ladders, frågesport och andra roliga tävlingar.

Varför finns Games4u?
Games4u finns för dig som tycker om att spela datorspel. Vi serverar allt inom spel och tillbehör som gör att spelen blir mycket roligare. Syftet med föreningen är att ge datorspelare det som behövs, på ett ställe!

Games4u Spelförening är ansluten till Goodgame
Läs mer om Goodgame på www.goodgame.se

Du kan vara med och bestämma
Eftersom Games4u är en öppen förening kan du närvara på årsmöte, skicka in motioner och annat för att komma med förslag till hur Games4u ska utvecklas. Du kan också kandiera till styrelsen, på årsmöte/extra årsmöte.

Games4u ägs av sina medlemmar
Det är alla medlemmar som tillsammans äger Games4u, de vill säga medlemmarna, styrelsen och administratörerna.

Hur blir jag medlem? Hur går jag ur föreningen?
Du kan enkelt registrera dig genom att trycka på "Registrera", och följa anvisningarna. För att inaktivera ditt konto måste du kontakta supporten, så inaktiverar vi ditt konto direkt.

Hur engagerar jag mig i föreningen?
När vi söker administratörer får du mer än gärna ansöka för att fylla en tom plats. Vi söker administratörer till samtliga tjänster vi har på sidan, så håll koll på nyhetssidan och ansök när något intressant dyker upp. Alternativt kan du kandidera till styrelsen på årsmötet som hålls varje år.

Historia

Games4u Spelförening startades 2007 av nuvarande ordförande Michael Levin, som från början startade Games4u som en klan med några medlemmar i - då kunde han inte ana hur stort Games4u verkligen skulle bli.

Redan efter några månader införskaffades en hemsida där de fanns information om vad Games4u var - jo, nämligen en Half-Life 2 klan. Några veckor efter de anslöt sig Games4u till Sverok, Sveriges roll- och konfliktspelsförbund och blev därför en Spelförening, som nu kommer att kallas Games4u Spelförening. Sedan starten har målet varit att erbjuda spelare och klaner allt som behövs för att kunna spela på en normal nivå, men också för att avancera sig och bli bättre.

År 2008 erbjöd Games4u - med endast några hundra medlemmar egna publicservrar och warservrar till klaner, något som gjorde namnet stort på väldigt kort tid. Efter några månader kom även spelserverbokning från ett väletablerat företag i Sverige - vilket genast blev mycket populärt bland internetspelare. Vi fortsatte att växa och nådde över 8000 medlemmar. Därefter fortsatte vi att köpa in fler bokningsbara spelservrar, och sen kom lite nya tjänster - därbland ventrilobokning och IRC Bouncer bokning. Senare under 2009 blev vi också den största leverantören av EasyAntiCheat i Sverige - vilket vi fortfarande är!

I februari 2010 införskaffade vi oss en helt ny hemsida, som vi hade kvar till oktober 2010. Vi gjorde därefter en uppgradering av hela hemsidan med ny fräsch design och många nya funktioner.

I början på år 2010 hade Games4u hela 10 000 registrerade medlemmar, och efter två kvartal (6 månader) in i 2010 hade vi 16 000 registrerade medlemmar. Medlemsintaget fortsätter öka kraftigt vilket har gjort oss till en av Sveriges största spelföreningar på nätet.

Nyheter

Games4 riskerar nerläggning. Vi beh...

1 dag sedan

Tävling uppdaterad VAR MED OCH VINN...

1 månad sedan

Games4u har fått uppgifter om jäv i...

1 månad sedan

VAR MED OCH VINN KARAMBIT GAMMA DOP...

1 månad sedan

God Jul Och Gott nytt år önskar Gam...

1 månad sedan