Games4u.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse JAG FÖRSTÅR
Datorbasen Technologies AB mo-sms Goodgame Riksförbund EasyAntiCheat
Tjena!

Har en liten fundering angående en beställning gjort hos Komplett.se. Den 27 september beställde jag en dator och har sedan dess ringt till dom ett antal gånger för att höra hur det går med beställningen då inget hände med min beställning på ett par dagar. Då sa de först att det skulle ta upp till 5 dagar att bygga datorn + 1-3 dagar att få den hemlevererad.

Så jag ringde efter 4:e dagen och då sa de att det kan ta upp till 7 arbetsdagar att bygga ihop den, trots att alla delar jag beställt har bekräftats att de funnits på lager från beställningsdagen.

Orderstatusen just nu är "Plockad" sedan 3 dagar tillbaka.
 
Min fundering angående det här, finns det någon som vet vad som egentligen gäller? Är det 7 dagar eller står det något annat? Imorgon är det den 8:e arbetsdagen, skickar dom den inte då så vill jag veta vad som egentligen gäller så jag har lite argument att komma med om de inte håller det de lovat kunderna :)

Btw, "varför beställer du inte själv och bygger etc" har jag fått höra ett antal gånger, men saken är den att jag varken har kunskaperna eller tålamodet att bygga själv, därav fick de bygga istället! :)

Tack på förhand! Ändrad 2012-10-08 00:01
Vad jag har hört har det inte unlimited med arbetare som plockar ihop datorer, så den kan ligga på bygg-väntelista.

OBS! bara rykte jag har hört  
man ser ju iallafall att du inte har tålamod, vad menar du med vad som gäller? de har sagt en tid till dig och de har nu sagt en ny tid till dig det är väl det som gäller då?
vad är det du vill få ut? är du inte nöjd med deras sätt att hantera din beställning så fråga varför det tagit sådan tid
(antagligen har de mycket att göra)
tycker du inte deras argument håller så beställ inte från dem igen, ser inte vad du ska få ut av att argumentera med dem, tror inte du får datorn snabbare för det :)
Vad har du för argument och komma med...? 
#2 Det han får ut är sin frustration då de uppenbarligen inte höll det dom först lovade, sen har kunden alltid rätt och i det här fallet då dom tydligen har ändrat datumet för leverans efter själva beställningen så kanske han kan få lite rabatt eller någonting annat som plåster på såren. 
 
Att han sen kanske ska sluta handla på Komplett det är ju ett beslut han får ta senare, vem vet, om Komplett sköter detta snyggt så kanske han kommer tillbaka även nästa gång.
Edit: Haha nu ringde de och sa att datorn levereras hem ikväll :D

Tråden kan låsas, tack för de som försökte sig på svar! :)

Ändrad 2012-10-08 11:14
*Tråd låst*
1