Games4u.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse JAG FÖRSTÅR
Datorbasen Technologies AB mo-sms Goodgame Riksförbund EasyAntiCheat
Vi som arbetar med Games4u gör allt helt ideellt, vilket innebär att vi inte får betalt. Se därför till att följa instruktionerna nedan, för att underlätta för både oss och dig själv.
Innan du fortsätter
» Läs igenom FAQ.
» Problem med EasyAntiCheat, tas direkt med EasyAntiCheat's e-postsupport.
Om frågan rör våra publicservrar, kommandon för spelservrar (t.ex. hur man byter karta) eller annat våra användare kan svara på - prova ställ frågan i vårt forum.
Jag behöver fortfarande personlig hjälp!
» Starta inte ett ärende åt en kompis.
» Välj en avdelning som du anser passar ärendet.
» Skriv in korrekta uppgifter, annars kan vi inte hjälpa dig.

Frågar du något som redan är besvarat i FAQ, eller startar ärende åt en kompis - kommer vi att avsluta ditt ärende direkt utan svar.
Förnamn
Efternamn
Kön
Personnummer
Gatuadress
Postnummer
Stad
Land
Telefonnummer
E-postadress
Avdelning
Ämne?Max 35 tecken.
Meddelande