Games4u.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse JAG FÖRSTÅR
VIKTIG INFORMATION
Rädda Games4u från nerläggning!
Vi behöver medlemmarnas agerande nu.

Begär ut samtliga handlingar från MUCF

Anser du att Goodgame förbundsstyrelse agerar felaktigt, kontakta tillförordnad ordförande Roger Petrini.

Läs nyheten, där finns alla uppgifter hur du går tillväga.
http://games4u.se/media/nyheter/games4-riskerar-nerlaggning-vi-behover-er-hjalp-nu-

Här diskuterar vi situationen
http://games4u.se/forum/games4u/allmant/-games4-riskerar-nerlaggning
Datorbasen Technologies AB mo-sms Goodgame Riksförbund EasyAntiCheat

Under det senaste halvåret har Games4u stått lite stilla när det kommer till arrangerade aktiviteter, den funktion som dock varit väl utnyttjad är som vanligt vår serverbokning där medlemmar kan boka gratis spelservrar på ett enkelt sätt. De senaste veckorna har dock ett arbete genomförts under radarn med att strukturera upp ledningen i Games4u, något som nu börjar ta form.

Den 19 maj är det dags för årsmöte och inför detta mötet vill vi ge medlemmarna möjlighet att få en presentation av hur ledningen av Games4u under det kommande verksamhetsåret är tänkt att se ut och så tänkte vi berätta lite om arbetet som pågår i bakgrunden i föreningen.

Games4u ledning

Styrelsen är den centrala delen av föreningen och i styrelsen tas större beslut. Vid sidan om den finns det olika roller i föreningen som arbetar med den dagliga utvecklingen, och de roller som vi har är:

Ordförande - Michael Levin är föreningens grundare år 2007 och har funnits i föreningen under tio års tid och är med i den dagliga utvecklingen. Han har koll på allt i från samarbeten med partners, planering av aktiviteter till att arbeta med större frågor som rör föreningen.

Projektledare - Alexander Widbark som funnits med i föreningens styrelse i två år tidigare men som det senaste året inte varit delaktig är nu tillbaka och aspirerar på en plats i styrelsen. Kommer leda arbetet med att utveckla Games4u, både när det gäller tävlingar och organisationen. Kommer med idéer och driver olika projekt i föreningen.

Tävlingsansvarig - Joel Klingstedt har även han funnits i föreningens styrelse tidigare och är nu tillbaka. Kommer ha särskilt ansvar för tävlingar, både att strukturera upp de och planering. Kommer också vara ansvarig för tillsättning av andra medarbetare i föreningen, ex administratörer till tävlingar och andra delar i föreningen.

Arbetet som pågår

Det pågår ett ganska omfattande arbete runt om föreningen samtidigt som vi blickar framåt mot årsmötet. Vi gjorde för cirka 7-8 månader sen om vår hemsida till den nuvarande och en första åtgärd vi nu ska genomföra är att göra om designen på hemsidan eftersom vi inte är nöjda med hur den är för tillfället. Det kommer göra att hemsidan blir mer funktionell och lättillgänglig. Vi vet inte ännu hur lång tid arbetet kommer ta men de kommer inte påverka några funktioner alls under tiden. Samtidigt håller vi på att planera för fortsättningen av året och planen är att så fort den nya designen på hemsidan är på plats så kommer vi kunna dra igång aktiviteter på hemsidan. Framöver kommer vi att presentera det mer.

Är du en spelare som brinner för att utveckla e-sport och särskilt CS:GO och vara en del av Games4u:s organisation? Du kanske vill vara en länk mellan styrelse och spelare som kan vara lyhörd mot föreningens medlemmar? Du kanske vill ha hand om tävlingar? Eller har du några andra idéer? Tveka inte att skriva ett PM till Alexander och berätta!

Vi ser fram emot ett aktivt och mer underhållande Games4u!

866 visningar 0 kommentarer
Nyheter

Games4 riskerar nerläggning. Vi beh...

1 dag sedan

Tävling uppdaterad VAR MED OCH VINN...

1 månad sedan

Games4u har fått uppgifter om jäv i...

1 månad sedan

VAR MED OCH VINN KARAMBIT GAMMA DOP...

1 månad sedan

God Jul Och Gott nytt år önskar Gam...

1 månad sedan