Games4u.se använder cookies för att förbättra din användarupplevelse JAG FÖRSTÅR
Datorbasen Technologies AB mo-sms Goodgame Riksförbund EasyAntiCheat

Goodgame föreningsmästerskap i CS:GO hosted by Games4u

Vi anordnar ett evenemang i samarbete med riksförbundet Goodgame som gör det möjligt för er medlemmar att enkelt bilda en klanförening och samtidigt få ett startbidrag på 1000 kronor som ni kan använda till att exempelvis resa på LAN, till att köpa spelutrustning eller vad ni finner nödvändigt för er e-sport. Det är mycket enkelt att skapa en klanförening, följ instruktionerna nedan.

1. Klicka på den här länken och fyll i formuläret ni kommer till. Ange Games4u som rekryterare

2. Riksförbundet Goodgame kommer att kontakta er för att digitalt godkänna er ansökan.

3. När ni blivit godkända kommer ni kunna söka ert startbidrag, och det gör ni enklast genom att kontakta Goodgame via email.

Information om aktiviteten

- Ni måste ha skapat en klan här på Games4u, det gör ni enkelt här.
- Det finns möjlighet för upp till 100 klaner att få startbidrag.

Krav

- Ni ska vara minst 3 personer i åldern 6-25 år som tillsammans skapar en klanförening

- Ni ska ha ha ett årsmöte under 2017 som enklast sker online, via exempelvis Skype där ni tillsammans går igenom punkterna för ett årsmöte där man exempelvis bestämmer vem som ska ha vilken roll i styrelsen. En klassisk dagordning för ett första årsmöte finns att ladda ner från Goodgame här!

- Ni ska skriva en verksamhetsberättelse som också det sker enkelt online. En verksamhetsberättelse innehåller information om vad ni tänkt göra under året fram tills nästa årsmöte, exempelvis "Vi hoppas kunna åka på Dreamhack Winter 2018", "Vi hoppas kunna delta i minst en cup varje månad" eller liknande.

- Ni ska ha haft en kommunikation med Goodgames kansli där ni blivit godkända som en klanförening.

Varför skapa en klanförening?

En förening är något som ni skapar för att ni ofta har ett gemensamt intresse, såsom e-sport eller LAN. Att endast vara en klassisk klan gör att ni inte har samma möjligheter att exempelvis söka bidrag för aktiviteter som om ni skapar en klanförening. Med hjälp av bidragen kan ni skapa förutsättningar för alla i er klan att kunna hänga med på exempelvis LAN. Säg att ni är några kompisar som spelar ett spel ihop och brukar lana tillsammans, då kan ni söka bidrag i form av pengar som ni kan använda till att kanske hyra en liten lokal, köpa sånt som behövs till lanet som exempelvis snacks eller annat.

Genom att ha en klanförening får ni också möjlighet att delta i olika aktiviteter runt om i Sverige som arrangeras av exempelvis Goodgame där ni kan träffa likasinnade personer med samma gemensamma intresse, nämligen e-sport.

Så vad väntar du på? Bilda en förening idag och bli en i gemenskapen, klicka här för att komma till Goodgames formulär för att bilda er klanförening!


1 482 visningar 0 kommentarer
Nyheter

Tävling uppdaterad VAR MED OCH VINN...

2 veckor sedan

Games4u har fått uppgifter om jäv i...

3 veckor sedan

VAR MED OCH VINN KARAMBIT GAMMA DOP...

3 veckor sedan

God Jul Och Gott nytt år önskar Gam...

3 veckor sedan

Årsmötet genomfört

8 månader sedan